Weyts Architecten - Stadsedijk 117 Willemstad

Start verbouw badkamer Oudemolen

De verbouwing van de badkamer van familie Woudenberg is gestart. Na zo’n 30 jaar trouwe dienst was de badkamer toe aan een opfrisbeurt. Bij het doorspreken van de plannen bleek de ruimte boven het plafond niet gebruikt te worden. Met het uitnemen van het plafond kon de badkamer bijna dubbelhoog gemaakt worden.

De nieuwe badkamer wordt van alle gemakken voorzien met een ruime sauna, een stoomcabine in de douche en comfortabel vrijstaand ligbad.

In het ontwerp is een zorgvuldige balans gemaakt tussen hedendaags comfort en materiaal waarbij de sfeer van de monumentale voormalige boerderij intact bleef.

Zo komen de spanten prominent in het zicht in de badkamer en sauna. De vloer wordt uit eiken delen gemaakt en komen ook tegelplinten van friese witjes uit de andere ruimten van het huis terug.

Alle aspecten van de verbouwing zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, zoals het mat witte Jee-O sanitair, uitgelicht met grondspots, het tegelwerk, de geborsteld rvs kranen, de sauna alsook de verlichtingsarmaturen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *